Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçecik, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu

Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Bahçecik İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçecik İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik İlköğretim Okulu İletişim

Bahçecik İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçecik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçecik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçecik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçecik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bahçecik İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz ilk olarak 1927 yılında ilkokul olarak eğiitim ve öğretime başlamıştır 1971 yılında da ortaokul hizmete açılmıştır
1998 yılında İlköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte Bahçecik İlkokulu ve Bahçecik Ortaokulu birleştirilerek, Bahçecik İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretim hizmetlerini sürdürmektedir
Okulumuz iki ayrı binada hizmet vermektedir Ana binamız eski ortaokul binasıdır Buna ek olarak 2001 yılında ana bina bahçesine ek bina yapılmıştır 2003 yılında da okulumuz bahçesine Çok Amaçlı Salonumuz inşa edilmiştir

Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAHÇECİK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KILIÇARSLAN MAHHURRİYET CADNO:168 BAHÇECİK İZMİT
Telefon Numarası: 2623422007
Faks Numarası: 2623422008
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Bahçecik İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com