|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahçecik, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
![]() |
Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliBahçecik İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçecik İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik İlköğretim Okulu İletişim Bahçecik İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçecik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1927 yılında ilkokul olarak eğiitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1998 yılında İlköğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte Bahçecik İlkokulu ve Bahçecik Ortaokulu birleştirilerek, Bahçecik İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretim hizmetlerini sürdürmektedir ![]() Okulumuz iki ayrı binada hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BAHÇECİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KILIÇARSLAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623422007 Faks Numarası: 2623422008 E-mail Adresi: Web Adresi: - Bahçecik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|