|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eşrefbey, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Eşrefbey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşrefbey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliEşrefbey İlköğretim Okulu Hakkında - Eşrefbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Eşrefbey İlköğretim Okulu Resimleri - Eşrefbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eşrefbey İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Eşrefbey İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1927 yılında ve okulumuzun bugünkü yerinde cezaevi amaçlı bir bina yapılmıştır ![]() ![]() İlk yıllar Eşrefbey Halk Mektebi olarak hizmet veren okulumuz 1934 yılında 5 sınıflı ilkokula dönüştürülmüştür ![]() O yıllarda Gebze?nin bugünkü Gölcüönü denilen mevkide 3 sınıflı merkez ilkokulu bulunmaktaydı ![]() ![]() Eşrefbey Gebze?nin ilk 5 sınıflı ilkokulu olma özelliğini taşır ![]() ![]() ![]() Eşrefbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: EŞREFBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HACI HALİL MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626411146 Faks Numarası: 2626464430 E-mail Adresi: Web Adresi: - Eşrefbey İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|