Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, hasan, hayrabolu, ilköğretim, kurt, okulu, tekirdağ, yılmaz

Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Resimleri

Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HASAN YILMAZ KURT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: İLYAS MAHALLESİ UZUNKÖPRÜ CADDESİ
Telefon Numarası: 2823151048

TARİHÇE

Okulumuz 1930 yılında 2 katlı ahşap binada Birinci Mektep adıyla öğrenime açılmıştır1949 yılında adı Gazi Ömer İlkokulu olarak değiştirilmiştir1964 yılında betonarme bina devlet vatandaş işbirliği ile yapılmış olup, Cumhuriyet İlkokulu adını almıştır1997 yılında zorunlu kesintisiz 8 yıllık eğitime geçilmiştir04/12/2007 tarihinde şu anki yeni binamıza taşınmış olup,adı Hasan Yılmaz Kurt İlköğretim Okulu olarak değişmiştir

MİSYONUMUZ

Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okullarımızda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmaktır

VİZYONUMUZ

Kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı, millî, manevî, kültürel, etik ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, özgüven ve özdenetim duygusu gelişmiş, düşüncelerini rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmek Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi ilkelerini benimseyerek, takım ruhu ve ekip çalışmalarına önem vermek Bu özellikleri ile örnek alınan bir eğitim kurumu olmak

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com