|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, sinekci |
![]() |
Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleSinekci İlköğretim Okulu Hakkında - Sinekci İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sinekci İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sinekci İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Sinekci İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sinekci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sinekci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sinekci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: SİNEKCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sinekçi Köyü Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863929130 Faks Numarası: 2863929130 Okulumuz 5 binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz adından da anlaşılacağı gibi Sinekçi Köyü'nde bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumzuda 220 öğrenci eğitim görmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|