|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, bursa, büyükorhan, ilköğretim, mazlumlar, okulu |
Mazlumlar İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükorhan Bursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mazlumlar İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükorhan BursaMazlumlar İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İleştişim Bilgileri - Mazlumlar İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Tanıtımı - Mazlumlar İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Hakkında - Mazlumlar İlköğretim Okulu Bursa Mazlumlar İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mazlumlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mazlumlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mazlumlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mazlumlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / BÜYÜKORHAN Adı: MAZLUMLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mazlumlar Köyü Büyükorhan Telefon Numarası: 2248536042 kaynak:webrehberi bizOkulunuza Ait Resimleri Bu Başlık Altında Paylaşabilirsiniz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|