|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kepsut, küçükkatrancı, okulu |
![]() |
Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHİ K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998 - 1999 Eğitim - Öğretim yılında K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 - 2008 Eğitim - Öğretim yılı K ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: KÜÇÜKKATRANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKKATRANCI KÖYÜ Telefon Numarası: 2665981111 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 889634@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Küçükkatrancı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|