|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, dokuzeylul, edremit, ilköğretim, okulu |
Dokuzeylul İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokuzeylul İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dokuzeylul İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dokuzeylul İlköğretim Okulu Resimleri - Dokuzeylul İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçe 000 Lira istimlak bedeli ödenerek alındı Eski yeri sabunhane ve onun bahçesi idi![]() Okulun inşaatına birinci kat olarak, 1965 yazında başlandı Okul 1966 Mart ayında öğretime açıldı Birinci kat 180 000 Liraya tamamlandı![]() 1965-1966 Eğitim-Öğretim yılında 7 sınıf ve 7 öğretmenle hizmete açılan yeni okula; Edremitin düşman işgalinden kurtuluş günü olan Dokuzeylül adı verildi ![]() 1969 yılında öğrenci yoğunluğu düşünülerek okulun ikinci katının yapılması uygun görüldü Sayın Balıkesir Valisi Fahrettin Akkutlunun büyük önem ve emekleriyle ikinci katın inşaatına başlandı![]() Malzemesi ilçe kaymakamlığı tarafından verilen ikinci katın işçiliğine 117 000 Lira ödendi![]() Dokuzeylül 5 Ocak 1970 Tarihinde 10 sınıf ve 10 öğretmen ile faaliyete geçmiştir![]() 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında sekiz yıllık İlköğretim Okulu oldu 2005-2006 Eğitim ve Öğretim yılı içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Sosyal Yardımlaşma fonu ve okul kaynakları kullanılarak büyük onarım yapılmış, tüm kullanım alanları elden geçirilerek çağdaş bir eğitim yuvasına dönüştürülmüştür ![]() 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında 19 öğretmen ve 214 öğrenci ile eğitim ve öğretimi tamamlamıştır ![]() 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında 19 öğretmen ve 209 öğrenci ile eğitim ve öğretimi tamamlamıştır ![]() 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılında 19 öğretmen ve 183 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dokuzeylul İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dokuzeylul İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dokuzeylul İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dokuzeylul İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT Adı: DOKUZEYLUL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dokuzeylül llköğretim Okulu Edremit Balıkesir Telefon Numarası: 2663731502 Faks Numarası: 2663742043 E-mail Adresi:653997@meb k12 trWeb Adresi: BALIKESİR - EDREMİT - Dokuzeylul İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|