|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, köyü, okulu, selçuklu, tomek |
Tomek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tomek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaTomek Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Tomek Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Tomek Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Tomek Köyü İlköğretim Okulu İletişim Tomek Koyu İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tomek Koyu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tomek Koyu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tomek Koyu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tomek Koyu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Tomek Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: TOMEK KOYU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TÖMEK Telefon Numarası: 3322713047 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|