![]() |
Dudaklarımdan Dökülen Kan |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Dudaklarımdan Dökülen KanSeni sensiz yaşamak ne kadar zormuş be sevgili Sensizlik ölümle eş değermiş, Sensizlik fişi çekilmeyi bekleyen hastalara benzetilmekmiş Sensizlik üşümekmiş, karanlıklara sürüklenmekmiş Şimdi anlıyorum ki, seni sevmek doğayı sevmekmiş, Seni sevmek hayatı sevmekmiş, Seni sevmek anneyi, babayı sevmek kadar yüceymiş Ben bilemedim sevgili, bilemedin sensizliğin bu kadar acı olduğunu Ah! Sevgili, sen gittiğin de nerden bilebilirdim, Dudaklarımdan gelen kanın avuçlarımın arasına döküleceğini, Sen şimdi uzaklardasın ya sevgili, Hani ben şimdi sensizim ya, Senin yokluğun ölüm bana, Ha bir ölü, ha ben yani ![]() ![]() ![]() Hiçbir farkım yok aslında ölü bir insanla ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi söylesene sevgili, ben sensiz nerelere gideyim ![]() Kimlerin kollarında seni bulayım, Kim üşüdüğüm de beni ısıtsın, Ben söyleyeyim mi sevgili Aslında senin yerini dolduracak kimsem yok, Kimsenin de olacağını sanmıyorum ya, Hani yarım bırakmak da, bırakılmak da yoktu, Hani beraber ölüme gidecektik, Hani nerde sözünü tutamadın ![]() Sen bir kere öldün, ben ise senin yokluğunda her gün ölüyorum ![]() Ama sevgili ne var biliyor musun? Galiba yavaş yavaş yaklaşıyorum sana, Rabbim, çektiğim acılara karşılık beni de almaya karar verdi ![]() Neden dersen, canım söyleyeyim hemen sana, Artık her seni andığım da, acıdan değil mutluluktan ağlıyorum, Her seni hayal ettiğimde, gülücükler yolluyorum etrafa, Dudaklarımdan damla damla kan geliyor avuçlarımın arasına, Ama ben bundan dolayı yine de isyan etmiyorum Allah�a ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki, ölümüme az bir zaman kaldı ![]() Biliyorum ki, yakın bir vakitte bende yanında olacağım ![]() Ve biliyorum ki, Rabbim burada olmasa da orada bizi ayrı koymayacak ![]() Bak gördün mü? Bir melek yaklaştı bile bana doğru gelen ![]() ![]() ![]() Hazırlanmamı ve seni beklediğimi söylüyor ![]() Ne yani, sen şimdi beni her daim görüyor muydun? Her daim yanımda mıydın? Demek öyle he, ben de benle değilsin sanıyordum ![]() Rabbim, sana şükürler olsun ki, Sevdiğime kavuşturuyorsun beni ![]() ![]() ![]() Ah! Sevgilim, biraz daha bekler misin? Dudaklarımdan avuçlarımın arasına dökülen kanı temizleyeyim, Yani beni ilk gördüğün gibi görüneyim ![]() Saçlarımı da toplayayım, Açıkçası güzel görüneyim ![]() Evet sevgili, geldim işte yanına ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakın melekler beni, Bırakın da, bunca senenin özlemini bir sarılma da yok edeyim ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|