|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, şahinbey |
Şahinbey İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şahinbey İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Şahinbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şahinbey İlköğretim Okulu Resimleri - Şahinbey İlköğretim Okulu Hakkında Şahinbey İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şahinbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şahinbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şahinbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şahinbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: ŞAHİNBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güllüce Caddesi No:37 Topraklık/Ankara Telefon Numarası: 3124312806 Faks Numarası: 3124303264 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Şahinbey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|