|
|
Konu Araçları |
ağaçören, aksaray, bilgileri, ilköğretim, kederli, okulu |
Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayKederli İlköğretim Okulu Hakkında - Kederli İlköğretim Okulu Tanıtım - Kederli İlköğretim Okulu Resimleri - Kederli İlköğretim Okulu İletişim Kederli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ilk binası 1959 yılında yapıldı Okulumuzda sınıflardaki öğrenci mevcudunu düşürmek ve fiziki yetersizlikleri ortadan kaldırıp daha verimli bir eğitim-öğretim sağlamak amacıyla okulumuzun son binası 1999 yılında tamamlanmıştır Öğrenim Şekli : İlköğretim - Taşımalı Eğitim Öğrenci Mevcudu: Ana Sınıfı:17 1 - 5 Sınıf: 73 6 - 8 Sınıf: 51 Toplam Öğrenci: 132 Okutulan Yabancı Dil: İngilizce Okulumuzun Bölümleri: Okulumuz tek binadan oluşmaktadır Okulumuz 3 katlıdırMüdür odası, 2 Öğretmenler odası ,Hizmetli odası,8 Derslik,1 Ana sınıfı, Bilgi Teknoloji Sınıfı , Kütüphane , Fen ve Teknoloji laboratuarı, Çok Amaçlı Salon’ a sahiptir Kadromuz: Okul Müdürü,Müdür Yardımcısı 3 Sınıf Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni, , , 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, , 2 Hizmetli olmak üzere 12 kişidir MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir VİZYONUMUZ Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak Kederli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 335 60 91 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kederli Köyü 68600 Okulun Web Adresi: http://kederlimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 676421@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kederli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|