Bir Dostunuz Olsunn |
04-21-2008 | #1 |
bonsoir
|
Bir Dostunuz OlsunnHani diyorum da,insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa O na ,şöyle içine sindire sindire kocaman bir sarılsa Uffff ne iyi olurdu değilmiii?? Dostunuz! Can dostunuz varmı? Kadın yada Erkek,hiç farketmez Gerçek dostun cinsiyeti olmaz paylaştığınız birileri varmı? Var ise mesele yok yok ise gidin bulun hemen!:))) sırlarınızı paylaştığınızözlediğinizi açık yüreklilikle söylediğiniz Canım Benim dediğiniz Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz,sıcacık biri "O" nu görmediğinizdeyüreğinizin "pıt-pıt" attığını hissettiğiniz,bir dostunuz varmı? Dert ortağı,sohbetlerinizi paylaştığınız,sevincinizi hisseden biri Yalnız kaldığınızı düşündüğünüzde,birilerine öfkelendiğinizde,sevdiklerinizi özlediğinizde,hayal kurduğunuzda,yanınızda O varmı? sizi hiç yalnız bırakmayan biri Cesur,sempatik,azimli kararlı,Yavşamayan arayan soran,"seni özlüyorum" diyen biri Böyle bir canlıyla herşeyi konuşabilir,paylaşabilirsin Yanıltmaz!! anlayışla karşılar her şeyi hataları, günahları-sevapları,herşeyi konuşabilirsin o nunla Hiç yalnız kalmazsınız nitekim Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayışa girmenize gerek yoktur O kendiliğinden çıkagelir zatenBirgün bir bakarsınız karşınızda Ardından, ısınmaya başlarsınız sonrasında bir bakmışsınız ,sımsıcak sohbetler,derin konular,sırlar,paylaşımlar Kimseye söyleyemediğinizi en yakınınıza anlatamadığınızı,geçmişteki izleri,geleceğe dairlerinizi,sadece O na anlatırsınız Kadın-Erkek Bir dost bulun!!!! ama gerçek olsun Aradığında sizin işinizi değil, sizi soran kötü gününüzde ev sahibi,iyi gününüzde kiracınız olsun Anlatsın ,konuşsun,Açık-seçik korkmadan Yaşasın,güvensin!! cinsiyeti olmasın Bir kartal kadar haşin,bir maymun kadar şaklaban,;)Bir ceylan kadar narin olsun Doğruları söylesinyanıltmasın,Kandırmasın İçten sevecen ,sempatik,sevdaları,özlemleri anlayabilen,biri olsun Ağzıyla değil,gözleriyle ve kalpten konuşsun yaşasın doya-doya,doya-doya yaşatsın beyninden değil ,yüreğinden versin "olsun!varsın paylaşırım"desinBir dostunuz olsun Sizi ve beğendiklerinizi paylaşsın!!!! DoSt OlSUn AmA gErÇEk BiR DoST!!!!!! DoSTÇa KaLıNN:)))) |
Cevap : Bir Dostunuz Olsunn |
04-21-2008 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Bir Dostunuz OlsunnGünümüzde sıkça gerçek anlamı dışında kullanılan, kısacası hızla soykırıma mağruz kalan onlarca kelimeden sadece biri "dost" Aslında o kadar önemli bir yeri var ki insan hayatında, bir yerlerden okuyup anlamak değil kesinlikle yaşamak, o hissiyata ulaşmak gerek Güzel ve güncel bir konuya değinmişsiniz Değerli paylaşımınız için çok teşekkürler |
04-22-2008 | #3 |
bonsoir
|
Cevap : Bir Dostunuz Olsunnbeğendiğiniz için ben tşk ederim saygılar |
05-11-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bir Dostunuz Olsunntşkler bonsoir bnm bu özellikleri taşıyan 2 dostum var zeynep ve ilknur onları herşeyden çok seviyorm tekrar tşkler |
05-11-2008 | #5 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bir Dostunuz Olsunndostluk die bişi kaldımı acaba herkes düşman !!!
05-11-2008 | #6 |
arma
|
Cevap : Bir Dostunuz OlsunnGERCEK DOSTLUK İNSANIN İÇİNDEDİR BENCE
HAYATTA EDİNDİĞİM TECRÜBELER YEDİĞİM KAZIKLARIN TOPLAMIDIR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR DERDİ OLANI DİNLERİM DERDE YOL AÇANI SİLER GEÇERİM [GVIDEO]http://videogooglecom/videoplay?docid=-2267074339994936291[/GVIDEO] |
05-12-2008 | #7 |
bonsoir
|
Cevap : Bir Dostunuz OlsunnBiliyorum arkadaşlar gerçek dost bu zamanda zor bulunur ama ümidinizi kaybetmeyinYeterki SİZ gerçek bir dost olun Dostunu sık sık ziyaret edin, çünkü üzerinden yürünmeyen yollar,diken ve çalılıklarla kaplanır dOsTÇa KaLıN:56:58 |
05-12-2008 | #8 |
|
Cevap : Bir Dostunuz Olsunnallaha şükür çok ii dostlarım var beni hiç unutmuyorlar onlar beni mutlu edio bu haytta |
05-12-2008 | #9 |
cansel
|
Cevap : Bir Dostunuz Olsunnben bu konuda şanslı olanlardanım gerçekten çok iyi dostlarım var
|