Ablaları Oglum Bronşit Oldu

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ablaları Oglum Bronşit Oldu

Herkese Merhabalar Uzun Zamandır Miskokuluma Giremedim Bayramdan Sonra Oğlum öksürmeye Başladı Doktora Gittik Ilaç Verip Eve Gönderdi Ben Eve Gidecek Gibi Değil Doktor Bey Deyince Yatırdı Ve 1 Hafta Hastanede Yattık Oglum 2 Ayında Bronşit Oldu Allah Hastanelere Düşürmesin Eksikte Etmesin Serum Igneler Buhar Tedavisi Küçücük Halinle 1 Hafta Neler Gördü Oglum çok çok üzüldüm Fakat Hastanede Neleri Var Onları Görünce Halimize şükrettim çok şükür şuan Iyiyiz Oda Içinde Nsl Hasta Oldu Anlamadım Babam Geçmiş Olsun Diye Aradıgında Agladım Kıymetinizi Bir Dogum Yaparken Birde Oglum Hasta Olunca Anladım Dedim Gerçektende öyle Oglum Agladıkça Içim Sız Etti Annelik çok Zormuş Allah Kimseye Kötü Hastalık Vermesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com