![]() |
Tekrar Dünyaya Geliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tekrar Dünyaya GeliyorumMüge'nin annesi Sevim Yıldız, hamileliğinin son haftasında bir rüya görüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müge 3 yaşına geldiğinde, ailesine "Siz benim annem ve babam değilsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan sıkıntılı ve huzursuz 2 yıl geçiyor ![]() ![]() ![]() Müge 5 yaşına geldiğinde bir gün aniden, daha önceki hayatında nasıl öldüğünü hatırlıyor ve 19 yaşındayken elektrik çarpması sonucu öldüğünü söylüyor ![]() Bu gelişmeden 2 ay sonra ![]() ![]() ![]() Bir gün ailesiyle birlikte çarşıda dolaşırken, tanımadıkları bir kadının arkasından "Hala" diye bağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müge gidelen adresteki tüm fertlerin isimlerini teker teker saymaya başlıyor ![]() ![]() ![]() Müge rahatlamıştı ![]() ![]() ![]() Seher hanım bütün bu olup bitenleri şaşkınlıkla izledikten sonra, Müge"ye yaklaşarak bazı sorular sorma ihtiyacı duyuyor: -Önceki hayatında benim kızım olduğunu iddia ediyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Müge başını sallayarak olur cevabını veriyor ![]() ![]() ![]() -Peki o zaman söyle bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() Müge tereddütsüz anlatmaya başlıyor: - Sen komşuya kahve içmeye gittikten sonra,senin daha önce temizlediğin buzdolabının altında biriken suyu temizlemek istedim ![]() ![]() ![]() Bu doğru cevaplardan sonra Seher Hanım, yalnız ailenin bildiği, aileye ait çok özel sorular sormaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seher Hanım'ın şaşkınlığı her geçen dakika biraz daha artıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kızım ölmeden bir gün önce çarşıya çıktık ![]() ![]() ![]() ![]() Müge geçmiş yaşamındaki annesine bakarak gülümsedi ![]() ![]() ![]() -Kırmızı kadife terlik ![]() Müge şu anda iki ailesiyle birlikte yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|