500 Yıldır Böyle oturuyor... |
04-12-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
500 Yıldır Böyle oturuyor...İnkalılar tarafından tanrıları için kurban edildiğinde henüz 15 yaşındaydı Kurban etme ritüelinin üstünden tam 500 yıl geçmiş olmasına rağmen yüzünün ifadesi, hüzünlü gözleri ona bakanların kanlarını donduruyor Arkeoloji tarihine "La Doncella" ismiyle geçen küçük kızın cesedi Arjantin'deki High Mountain Arkeoloji Müzesi'nde bugüne kadar bulunmuş en eski ve en iyi korunmuş cesetlerden biri olarak sergileniyor Beyni, derisi, saçları tam olarak korunmuş olan La Doncella'nın cesedi 1999 yılında bulunduğunda, yanında iki çocuğun cesedi daha vardı Onlara ise El Nino, La Nina del Rayo isimleri verildi __________________ alıntı
04-12-2008 | #2 |
mesanihta
|
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor...ürperdim42 teşekkürler
04-13-2008 | #3 |
punisher
|
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor...o müzede olup yakından görmek isterdim firavun gibi buda capcanlı kalmış güzel bi paylaşım olmuş saol
04-13-2008 | #4 |
seyito
|
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor...ben aslında böyle şeylere karşıyım nedeni ise yahu o insan zamanında ölmüş ama öyle ama böyle neden gömmezler neden sergilerler neden onun 15 yaşındaki bedenini rahat bırakmazlar neymiş efendim müzelikmiş ben çok kızıyorum benin gibi düşünen varmıdır acaba onuda merak ediyorum paylaşım için tşkler |
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor... |
04-13-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor...Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar |
04-13-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : 500 Yıldır Böyle oturuyor...çok üzücü bir görüntüpaylaşım için teşekkürler gülgüzeli |
04-13-2008 | #7 |
rock_alltime
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|