![]() |
İmkansız Die Bişey Yoktur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkansız Die Bişey YokturJapon cocugun tek hayali cok unlu bir karateci olmakti ![]() buna izin vermezdi ![]() >>Bir gun, talihsizce bir kaza sonucu cocuk sol kolunu kaybetti ![]() Ailesi >>cocugun moralinin cok kotu oldugunu gorunce ona bir karate hocasi tuttu ![]() >>Hoca ilk dersinde cocuga karsisindakini sag koluyla tutup ustunden savurmayi gosterdi ![]() hep >ayni hareketi yapiyorlardi ![]() >>Cocuk bir gun hocasina "hocam ben cok sıklıdım, artik baska hareketlere gecsek" dedi ![]() hizli yapan kisi olmadikca bitirmeyecegini soyledi ![]() hizlanmisti ki, hocasini bile goz acip kapayincaya kadar yerden yere vuruyordu ![]() >>Bir gun hoca elinde bir kagitla geldi kagitta cocugun gencler karate sampiyonasina katilabilecegi yaziyordu ![]() ![]() >>Ertesi gun salonda ilk rakibinin karsisina cikacakken heyecanla hocasina >>sordu, "hocam bu is nasil olur? Ben sadece tek hareket biliyorum, kesin >>kaybederim" ![]() ![]() >>Cocuk ringe cikti ve hareketiyle rakibini eledi ![]() hareketle finale kadar cikti ![]() ![]() Once cok korktu ama gene bildigi hareketi yaparak son rakibini de yendi ve sampiyon oldu ![]() >>Sevincle hocasinin yanina kostu ve sordu "hocam nasil olur anlamiyorum, sadece bir hareket biliyorum, tek kolluyum ve sampiyon oldum" ![]() >>Hocasi cocuga bakti ve dedi ki, "senin yaptigin hareket karatedeki en zor hareketlerden biridir ![]() ![]() ![]() sol kolunu tutmak ![]() >>Farkliliklarinizi avantaja donusturun ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|