♥ İbretlik Bir Hikaye ♥ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
♥ İbretlik Bir Hikaye ♥Zevk ve sefa içersinde ALLAHIN nimetlerini nankörce tüketirken kapım çaldı bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimdeki yemeği usana usana bırakıp kapıyı açtım Karşımda zayıf cılız ve küçük boylarda bi çocuk![]() ![]() Kim olduğunu ve neden geldiğini bilmiyordum ve süzmeye başladım göz altından Gözüme ilk ilişen 2 damla yaşından ziyade elbisesinin yamalı ve yırtık olduğunu ve üzgün ve umutsuz bakışları ilgimi çekmişti ilk an![]() ![]() ![]() Kardeşim sen kimsin demeye kalmadan bana kızgın olduğunu belli edercesine beni dinlemeden ve takmadan içeri girdi evimden![]() ![]() ![]() ![]() Kapıyı kapatırken şoktaydım Kimdi ve neden gelmişti bu çocuk![]() ![]() ![]() Evimizin lüks eşyalarını kırgın ve amaçsız bakışlarıyla tarıyor,adeta bana yanlış yollarımın derslerini verircesine söz girdi nihayet![]() ![]() Aabii dedi![]() ![]() Neden senin evin bu kadar güzel ve yemeklerin ne kadarda çok Bizim orda bu yemeklerin ancak hayalini kuruyoruz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah Allah ![]() dinlemeye konsantre olmuştum onu buz gibi kaskatı kesildim![]() ![]() ![]() ![]() Devam etti![]() ![]() Aabi buralarda hiç evinize hiç bombalar atılmazmı![]() ![]() Neden burası bu kadar sessiz neden çığlıklar yok Hiç bir yer yanmıyor neden anneler feryat etmiyor neden yabancılar sizlere saldırmıyorlar![]() ![]() Ben hiçç masum bebek ölülerine rastlamadım aabi neden bunlar yok![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben dayamadım bir an![]() üzerimdeki mahcubiyetle birlikte nefsimin ateşlemesinin yardımıyla ona neden geldin buraya halbuki bizim sizden haberimiz yoktu Neden bu huzurumuzu kaçırıyorsunuz diyecektim az daha![]() ![]() Beni fazlasıyla meşgul ve rahatsız etmişti o çocuk![]() ![]() Tam ona kapıyı gösterecek ve çık git diyecekken söze atıldı ve aaabiiii![]() ![]() ![]() ![]() biz orda cehennemi hergün yaşarken sen nasıl burada bu zevk ve şaşaalı hayata girmişsin nedennn BİZİM etlerimizi yiyorsunuz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEDİ![]() ![]() ![]() ![]() o çocukla öteki alemlerde rol değiştireceğimizi biliyordum ama vazgecemiyordum bu hayattan Rahatım huzurum ve herşeyim yerindeydi çünkü![]() ![]() ![]() Kim düşünür onun gözlerindeki pembe hayalleriiiii![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bananeeeeeeee derken o çocuğa nerden geldiğini soracaktımkiiiiii benden önce davrandı ve BİZ FİLİSTİNLİYİZ aabiii sizler bizi tanırsınız ama hatırlamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() kızma bana aabi ama![]() ![]() ![]() ALLAH şahit bizde sizler cehennemde yanarken sizleri HATIRLAMAYACAĞIZ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gidiyorum öööylesine gelmiştim zaten senin yaşadığın bu cennet bana lazım değil![]() ![]() ![]() Ben cenneti yanan ülkemde ve ağlayan analarımızn gözyaşlarında bulduk ve bundan mutluyuz elhamdulillah![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Evet arkadaşlar bunu yazarken gözlerim nemlenmedi desem yalan olur ![]() ![]() Her yediğimiz nimette onları düşünmeliyiz![]() ![]() Lokmalar boğazımızdan rahat gecmemeli![]() ![]() Onlar bizim canımız ciğerimiz ve kardeşimiz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resulü Zişan Efendimiz buyurur![]() ![]() ![]() Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir![]() ![]() ![]() Filistin![]() ![]() Afganistan![]() ![]() ![]() ![]() Irak![]() ![]() ![]() Çe çe nistan![]() ![]() ![]() ![]() Bosna![]() ![]() ![]() ![]() ve aklıma gelmeyen daha bi çok yer![]() ![]() ![]() Düşünebiliyormusunuz arkadaşlar ne kadar da çok KOMŞUMUZZZZZZZ varmış![]() ![]() ![]() ![]() Biz ne de güzel yatıyoruz![]() ![]() ![]() ) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|