Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahini, cevap, soruma, versin

Allahini Seven Soruma Cevap Versin :(

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allahini Seven Soruma Cevap Versin :(

ARKILER ARTIK BIKTIM BIRILERINE SORMAKTAN HEP KISKANIP YOK SOYLE OLAMAN BOYLE OLAMAN DİORLAR SORUM SU :

arkiler boy ve kilo bolumunu bulamadım ondan adminlerden ozur ama lutfen su sorumu uzmanlar cevaplaersa sevinirim şimdi bni iyi dinleyin sayın dostlarım

15 YASINDAYIM DAHA YENİ GİRDİM BOYUM 178 179 CİVARI
KİLOM 105 ) [ AMA O KADAR SİSMAN DİİLİM KALPLIYIM]

ben 10 gundur diyetteyim diyete girme sebbimde o guzelım kaslarımın yagların yuzunden kaybolması :d CUNKU SON 1 SENEDİR EVDE BODY CALISIORM [MEKIK SINAV DAMBIL VS ) BAYA DA KAS YAPTIM AMA TABİ YAGLARDAN GOZUKMUOR AMA DOKTOR DEDİKİ

3 ay sonra 15 kg gider diyet + spor yapıorm yani AYDA 5 KG
arkıler bn 3 ay sonra 15 kilo vercem

AMA ASIL SORUM SUDUR: BENİM BABAMIN BOYU 174 ANNEMİN 172 CİVARI DAYIMINDA 185 BOYU ARKILER
arkıler BENIM BOYUM SIZCE BUYUYNCE KAC OLUR 18 20 YASLARINDA? BİDE 15-20 KİLO VERCEM ONUDA HESABA KATIN NOLUR BU SORUMA CVP VERİNNNN SUAN BOYUN 178 179 CİVARI 15 YASINA YENİ GİRDİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com