Emre Aydın Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriAfili Yalnızlık Ölsem, ölsem, ölsem hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm Sövdüm, sövdüm, sövdüm ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya dayanmaya Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriBelki Bir Gün Özlersin Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriBen Sensiz İstanbul'a Düşmanım Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul'a düşmanım Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çocuk gibi Sustum kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça paramparça Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz İstanbul'a düşmanım |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriBu Kez Anladım Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sorular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriÇalma Açmam Kapıyı Şimdi ben ne desem boş Ne anlatsam faydasız Sorular var cevapsız bak yüzlerde Tam altı kez düştüm Gör işte ben de öldüm Lütfen konuş konuş benimle Sesini duysam yeter Aynı şeyleri istedik Aynı şeylerde sevindik Herkes gördü ikimizden başka Sesini duysam yeter Şimdi ben ne desem boş Ne anlatsam faydasız Sorular var cevapsız bak yüzlerde Tam altı kez düştüm Gör işte ben de öldüm Lütfen konuş konuş benimle Sesini duysam yeter Beyaz şarkı küçük şarkı Çalma açmam kapıyı |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriÇığlık Çığlığa Işıkla kal ve sakın değişme Onlar seni değiştirmek isteseler de Başını eğme ismimle uyan her güne Ne kadar benim olmak istemesen de Sesimi hisset şarkıma dokun işte Onlar hep sorarlar boşver ilgilenme Kaçı kaldı ki sen çekip gidince Ne kadar geri dönmek istemesen de Şehirler yandı çığlık çığlığa Ben acıyı tattım kanına karıştım (x2) Işıkla kal ve sakın değişme Onlar seni değiştirmek isteseler de Başını eğme ismimle uyan her güne Ne kadar benim olmak istemesen de Şehirler yandı çığlık çığlığa Ben acıyı tattım kanına karıştım (x3) |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriDayan Yalnızlığım Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriDönersen Üç ayaklı sandalyem Daha fazla dayanmaz susarsan kırılır gider Aslında çok zor değil Gerçekler çelimsiz istersen yeniden Kalbim kırık kapılar açık Aynı şarkıyı söylüyorum Yolum ince yolum uzun Yalnızlığımda yürüyorum [2] Üç ayaklı sandalyem Daha fazla dayanmaz susarsan kırılır gider |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriGeçen Cuma geçen cuma gördüm seni ben deildim yanındaki görmemiş gibi yaptm biraz daha hızlandım koştum sonra uzaklaştım düştüm artık yoldan çıktım bilsen neler kaçırdın peki ben nerde yanlış yaptım dur biraz sende düşün ben artık çok değiştim hep sustum hep dinledim sende düşün(2) |
08-12-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriGit Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme |
08-12-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriHareket Vakti is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince |
08-12-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı Sözleriİhtiyacım Var Sana bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda |
08-12-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriKalan sağlar senin olsun Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa |
08-12-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriKim Dokunduysa Sana Ona Git Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ona git Nerde unuttuysan beni orda kal Ezdirmem kendimi sana Yaptım çünkü aşık oldum, deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ona git Nerde unuttuysan beni orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ona git Nerde unuttuysan beni orda kal Ezdirmem kendimi sana |
08-12-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emre Aydın Tüm Şarkı SözleriKoyver Gitsin Burdan öteye de yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Koyver gitsin Gözlerin bile donmuş O kadar soğuksun ki Elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım Beni yudumlar mıydın? İçinde yıkık bir şehir Benimle gelir miydin? Çözülseydi gözlerin Yüzüme bakar mıydın? Beni yudumlar mıydın? Burdan öteye yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Koyveeeeer gitsin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|