Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriAnlamak Zor Anlamak zor Sevginin sihirini Geçip gitmek zor Bilirsen zehrini Kelimeler yok Şekillerin gücünden çok Konuşmaya gerek yok Çizermisin resmini Bir söz, bir sır yeter Bir şans vermeye değer Bir güç bir ruh yeter Aşkımı yüceltmeye Anlamak zor Gözlerin sihrini Geçip gitmek zor Bilirsen zehrini |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriArtık Sevgilim Değilsin Dün Gece Bir Erkeği Öptüm Sırf Hayatından Çıkmak İçin Eskiden Aşığım Sandığım Eskileri Bir Bir Aradım Üzgün Kadın Portresi Çizmek Hiç Hoşuma Gitmez Sıraladım Bir Kaç AY Hayatı Paylaştık Dedim Arada Bir Konuşalım(konuşalım) Artık Sevgilim Değilsin Artık Sevgilim Değilsin Dostluğumuzda Burda Bitmesin Artık Sevgilim Değilsin Hayatına Bir Kadın Girerse Kaldırmam Zor Olurdu Bunlara Rağmen İyi Gibi Görünmek Çok Sıkıcı Hayatını Benden Saklamana Şahit Olmak İstemem Bir Anda Kopar Gidersin Derken Çapkın Olan Sensin Derdin(sensin) Artık Sevgilim Değilsin Artık Sevgilim Değilsin Dostluğumuzda Burda Bitmesin Artık Sevgilim Değilsin |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriAşkların En Büyüğü Uykusuz geceler boyunca düşündüm Işıklar dostum olunca birden üzüldüm Sana söyleyemediğim sözler Dert oldu içime Önemli değil,önemli değil sonuç değişir miydi? Aslında aşkların en büyüğü sendin benim için Aslında aşkların en büyüğü sendin benim için Aslında aşkların en büyüğü sendin benim için Duvarlar geldi üstüme küçüldüm Nehirler aktı içimden sana döküldüm Bana veremediğin sözler dert oldu içime Önemli değil, önemli değil sonuç değişir miydi |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriAyrılan Yollar Bu şehirde senin gibi, benim gibi insanlar yaşar gider Hem sevdalı, hem yorgun Hem dalgalı, hem durgun Herkes kendi gönlünce birine tutkun Kokladım şehri ben, Heryerde kokun vardı Duyduğum şarkılar, her telden hüzün çaldı Kokladım şehri ben, Heryerde kokun vardı Attığım her adım senden bir öykü yazdı Aldığım her nefes her bir köşe başında ayrılan yolları vardı |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriBir Ah Çeker Misin? Bir gün uyansan Yanında olmasam Hayatından çıkıp gitmiş olsam Yastığı alsan Derince koklasan Kokumu arayıp bulamasan Bir ah çeker misin Derinlere gider misin Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin Kalıp büyüyen aşk ise çekip gitmemi sadece seyreder misin Bir ah çeker misin Derinlere gider misin Yoksa hayatta bu da var deyip öylece pes eder misin Kalıp büyüyen aşk ise beni sevmeyi hak eden adam sen misin İstediğin kadar inkar etsen de Bu koca adamın da yaşamadıkları var 10 yıl var arada bazen zor olsa da Bu koca çocuğu seven bir kadın var,var var |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriBir Tek Seninle Sıradan bir pazar günü Hava açık, biraz güneşli Hep aynı yerdeyim, kim derki seninle Kadınlara benzemem zaten pekde sevmem Ne senden ne kendimden vazgeçirtmem Zor gibi görünsem de aslında Sevebilirim, üzülebilirim Bir tek senle gülebilirim, gel! Sevgimi çok gösteremem Geçmişte kalbim kırıldı Gözlerim ele verir Belki bir tebessüm Pek kıskanç sayılmam Sanma ki sensiz olmam Beni terk edersen Sev diye yalvarmam |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDans Etmeye İhtiyacım Var seni düşündüm dün gece yine bir bıçak gibi kestin ince ince anlamsız geldi cevapların sen yerine yine ben verince aklım yerinde biraz fazla içtiysem kime ne kime ne kime ne kime ne yazılı kuralı mı var bu dünyanın? kimde? kim demiş aklımdan zorum var dans etmeye ihtiyacım var seni büyüttüm belki gözümde herkes sen gibi çok içince * anlamsız geldi savaşlarım her birinde yenilince ahlak beyinde bel altında arayan zihniyetten bana ne bana ne bana ne yazılı kuralı mı var bu dünyanın? kimde? kim demiş aklımdan zorum var dans etmeye ihtiyacım var |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDeğişen Kim? Gizlemek kolaydı her şeyi Yaşanmamış gibi gösterirken Sakladım tüm gerçeği Sildim hepsini birer birer Değişen kim ben miyim yoksa sen misin? Sonsuzluğa güvenmedim çaresizliğin içinde İnandığım tüm doğrular Kayboldu hepsi birer birer |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDergiden Resmini Kopardım Dergiden resmini kopardım bu tanıdık yüz artık yabancı Sana en son dokunduğum gün artık aşk yok inandığım gün Biraz durgun, biraz suskun ,biraz yorgun olsam da Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin Adını hiç anmaz oldum ki titretirdi sesin bile Ayları saymaz oldum kaç yıl geçti sensiz diye Biraz durgun, biraz suskun, biraz yorgun olsam da Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin Senden sonra hiçbirşeyin anlamı yok sevişmenin |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDüğüm Düğüm Anladım bugün yine Karar verdim incinmemeye Herkes için kolaysa Bir kırık kalp eksik,fazla Artık,artık Gerçekler sizin olsun Hayallerim benim olsun Ben zaten alıştım Boğazım düğüm düğüm olup susmaya Herkese,kendime acımaya |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDünya Durulmadan Bir yanım öfke, bir yanım şiddet Önümde bir dünya kendinden habersiz Dur deyip vuran, sözde barışan Elinde ateşle tanrıdan dem vuran Ne isterler ki yarından Durmam dünya durulmadan Susmam sesimi duyurmadan Durmam dünya durulmadan Susmam sesimi duyurmadan Bir yanım korku, bir yanım nefret Önümde insanlık tarihten habersiz Ben deyip duran, güce tapınan Gemiler batarken kendini kurtaran Ne isterler ki yarından Durmam dünya durulmadan Susmam sesimi duyurmadan Durmam dünya durulmadan Susmam sesimi duyurmadan |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriDüşten Gerçeğe Ne zaman güneşin doğuşunu yakalasam Yeni ufuklar keşfetmeye hazırdım Ne zaman doğan aya sarılsam Şimdi tüm yıldızlar benim sanırsım Seni görseydim rüyamda Belki orda belki sevmeyi bilirdim Soru sorma sorgulama Düşten gerçeğe döndüğümüz bu anda Sevginin olmadığı yerlerde Sordum kendime oyunlar niye diye Hayellerime engel tanımasam da Özgürlük varsa uçmak niye? |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriGitmiş Gibisin Yeni yelkenlere açıldın, kıyıdan uzaklaşmadan Ağlamak yeter sandın Şimdi sağlam gibisin,ben de mutlu ol isterdim Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin Ben de isterim yalnız koşmayı Hayata karşı dimdik durmayı Sensiz başka tenleri bulmayı Alışmayı, yaşamayı, yalnızlığımdan korkmamayı Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriHayat Çok Kısa Yine kötü bir gün mü geçirdin? Anlaşılmak çok zor mu geldi? Düzelir diye beklerken Sevgini sabrını mı tükettin? Hayat sana zor mu geldi? Sağ gösterip solla mı yendi? Bükülmez belin zannederken Bir daha, bir daha tuş mu etti? Dudağında ıslak bir heves kaldı Hayat çok kısa, boşver gününü yaşa Hayat çok kısa,gününü yaşa! Yine kötü bir yıl mı geçirdin? Terkedilmek çok zor mu geldi? Düzelir diye beklerken Sevgini saygını mı tükettin? Hayat sana zor mu geldi? Az gösterip çok özendirdi Bükülmez belin zannederken Bir daha, bir daha tuş mu etti? Dudağında ıslak bir heves kaldı |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı Sözleriİnsan Hikayesi Tadı damağında kalmış bir yemek gibi demiştin Ya da bir koku teninde ara sıra duyup benimsediğin Unutulmuş anılar gibi yıllar sonra anımsadığın Arayınca içinde kendini Birileri geldi gitti aynı aşklar gibi Birilerinin izi silindi insan hikayesi Birilerine hiç gitmedi söyleyemediğin sözler Zaman sinsi aldanma, o gitmeden son bir söz söyle,söyle! Tadı damağında kalmış bir yemek gibi demiştin Ya da bir koku teninde ara sıra duyup benimsediğin Neden sevdiğini yaşarken söylemez insan Neden hikaye bitince başlar pişmanlıklar Birileri geldi gitti,son bir söz söyle Birilerinin izi silindi,son bir söz söyle Birileri geldi gitti Birilerinin izi silindi İnsan hikayesi! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|