|
|
Konu Araçları |
aşkımız, karaibrahimgil, nil, tehlikede, zaman |
Nil Karaibrahimgil - Aşkımız Her Zaman Ki Gibi Tehlikede |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nil Karaibrahimgil - Aşkımız Her Zaman Ki Gibi TehlikedeKoştuk atladık Atladık suya Peşimizde binbir düşmanlar varmış güya Aşkımız Her Zamanki Gibi Tehlikede Kaçarken bir balık attı bizi agzına Neyse ki ölmedik Çıktık karaya Bir otobüs durdurduk Gidermiş ANKARA'ya Aşkımız Her Zamanki Gibi Tehlikede Bıraktılar bizi örümcek aglarına Dedim ki bize bi şey olmaz ben korurum Birimiz ölecek olsa o ben olurum Aglardan kurtulduk Gıttık bir bara Herkes dümdüz yürüdü Biz seninle barda Aşkımız Her Zamanki Gibi Tehlikede Bir silah sesi duyuldu Biz kaldık karanlıkta Birdenbire bir el dokundu omzuma Yaşlıca bir kadın Sacları gözü kara Aşkımız Her Zamanki Gibi Tehlikede Kadın kuşa dönüştü Uçtuk semalara Dedim ki bize bi şey olmaz ben korurum Birimiz ölecek olsa o ben olurum Bir an durdum hersey durdu Dedim korktum Ama gecer Aşkımız var gücümüz var yıllarımız var Bize yeter Nil bunları söyler Köpekler havlar işleri güçleri yok aşklara aglarlar Üç kuruşluk dünya dibini gördük Gercek mi rüya mı merakımızdan öldük Üç kuruşluk dünya dibini gördük Tehlike-de-de Üç kuruşluk dünya dibini gördük Gercek mi rüya mı merakımızdan öldük |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|