Gökhan Kırdar Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriGökhan Kırdar Şarkı Sözleri Gökhan Kırdar Tüm Şarkı Sözleri Ah Ayartan Yar Elle tutulmaz, gözle görülmez Batıyor her an Şeffaf hançer sanki Göstersem yok sanki Yar ah ayartan yar Ah unutkan yar Yar başkan başa Göğsümü yar, öfken var Ah ayartan yar Ah unutkan yar Yar baştan başa Göğsümü yar için rahatlar Kurşuni ay rengi toz duvağın Hırsızca kaçan ırmaktın Daha ne kadar daha da mı var Bu ne öfke, bu ne öfke Bu ne öfke, bu ne cevher Yar ah ayartan yar Ah unutkan yar Yar başkan başa Göğsümü yar, öfken var Ah ayartan yar Ah unutkan yar Yar baştan başa Göğsümü yar içinde rahatlar |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı Sözleriiçindeyim nasılsa içimdesin nasılsa içindeyim nasılsa yine içindeyim nasılsa içimdesin nasılsa içindeyim nasılsa yine bu aşk bu aşk sonu yokmuş nasılsa ölüm de yok nasılsa içindeyim nasılsa yine sonu yokmuş nasılsa ölüm de yok nasılsa içindeyim nasılsa yine bu aşk bu aşk |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriKollarımda acıyı tatmalısın çekinme Gücümden bilmelisin ki mutluluk Acıyla savaşmanın adı cesaretin varsa Beni istediğini yüzüme söyle İstemelisin iste ki yaşadığının Farkına varılsın cesaret biraz cesaret Bulutların hemen üstüne çıkmalıyız Seninle bebeğim vakit geç olmadan Bak aşağısı yalan dolu gördün mü işte |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriDiyar ah diyar gezmişim uğruna Halime bakta anla Uzat ah uzat Elini yolumu yitirmişim kokunu Aklım yetmiyor kurudum Yolurdum ahhhhhhhhhh Ne gün ne gece geçmez Nerde kayboldum Usandım hasretim Nasıl susar bu can allah aşkına Mesali yok dilin sohbeti kalmadı Yandı uğruna Tek çare kaldı tevekkül Kör şansım e biraz da gül bana Al beni de yanına divane |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriSeni sevince başladı Herşey seni isteyince Yaban gönlüme sığmayan Hasretim oldun Şehvet dolu dansım seninle Kana kana yudumlasam terini Ah Dokun tenime yakın ol Gel ateşime Sarıl sıkıca ısıtan Kor yüreğime Düşünme, utanma sakınma Dokun hadi Söz yetmiyor, dinmiyor arzu |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriErir güneş erir tenim Erir gider yoluna uzanır Gelir sesim gelir dinle Gelir gider içine uzanır |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriYine aynı şarkı başladı bile Bu mevsim böyledir rüzgar gelir Islanmışım ben gözyaşlarımdan Bu mevsim böyledir aniden gelir Eylül aniden gelir Eylül aniden gelir |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı Sözleriyoksun diye geldi esti bahar yoksun diye yandi askina can gözümün önüne geldi meski zaman gecemi sarhos ederdi hos bir edan sensiz neyleyim dalda çiçek günler yillara olduda denk kapida nöbete durdu yasli seyis salina salina geldi aski haber çek faytonu yarime uzanalim çagiriyor güllerin hasreti ah, dize getirdin yüregimi hadi uzat ellerini, seviselim sabaha dek |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı Sözleriavucumda siyah beyaz için için ağlar gibi fotoğraflar dökülüyor birer birer karışıyor sarı soluk yapraklara anılar yine geceler yine geceler alışılır değil konuşulur değil yaşanası değil ölüm gibi içimdeki bu deprem alışılır değil alışamam buna düğmlenir rahat vermez bu sessiz isyan ruhuma seni aradım boş sokaklarda seni aradım hatıralarda karanlık dökülürken yollara seni aradım son ışıklarda seni aradım boş sokaklarda seni aradım hatıralarda içimi acıtırken yokluğun seni aradım hep şarkılarda |
08-12-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriGece üşür meleklerine seslenir Sarmaş dolaş arka sokak çocukları Bıçaklar çekilir yüreklerimiz hep tetikte Şevhetle biz sığındık birbirimize Seviştik de öldük de öldürldük bile Kaybedecek hiçbir şeyimiz kalmadı Sanki bize bizden başka kim olur yar Gece melek ve bizim çocuklar Her uçurumdan sarktık Anasını sattık babasını ağlattık Düştük mü yoksa kalktık mı? Karışık işler bunlar Gece melek ve bizim çocuklar |
08-12-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriUmarsız dalıyor gözlerim karşı tepeden Yerine bir başka şehir ışıldıyor Nasılda arıyor ellerim kör ve dilsiz Yerine bir başka koku sinmiş sanki Kalbim seni soruyor, eski günleri arıyor Bu ağlayan deniz benim değil Hani nerede, hani gülüşün Hani nerede, neredesin gözbebeğim |
08-12-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriYağmur yağsın üstümde Yağsın gelsin peşimden Yaşlanmış gözler görmezse bilmez Sen kalbimde bir yerde Yağmur yağsın üstümde Yağsın gelsin peşimden Yaşlanmış gözler görmezse bilmez Sen kalbimde bir yerde Hayal et içinden geçir beni Hayal et Gözünü yum orada bul Hayal et içnden geçir beni Hayal et Gözünü yum orada bul beni |
08-12-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriHazır en güzel sözlerim Gözüm hazır uykusuz geçti günlerim Neler geliyor aklıma Tenim hazır aranır arsız ellerim Yeter şakası kalmadı Mahçup iki çocuk gibi Kaldık tam ordasında hasretin Bekle işte banane Sabret yanar içim sana sabret Canım çeker seni sabret Geliyorum beni bekle Artık yeter ama sabret |
08-12-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriSöz gerekmez bedenim uçuşur Sıcak emeline kuşa kafes sunulmaz Ama hep böyle bak düş bitince Yerini bırakır kabusa ne yazık sana İnanç verilmiş ama sen öyle san bebek Büyüyecek elbet benle sevişmek isteyecek Uçmak zorunda kalacağız sen burda kal |
08-12-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Kırdar Şarkı SözleriNisan seni sorar her çiçek verişinde Yüreğim usul usul savrulur rüzgarda İçimde sıcaklığını taşır bedenim Sessizce kaybolur yağmurun gölgesi Bir sır gibi değil ssadece zamansız Sevdim tek bir umut olamaz derken Olsun yinede dokunur tenime Dokunur hayalin titrerim gizlice Son dileğim sürgün değil Sakla bu sevdayı bir köşede Bir şey beni hatırlatırda Olur ya bana dönersin yine Son dileğim sürgün değil Saklı kalsın anılar nisanda Yağmur beni hatırlatırda Beni yine istersin olur ya |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|