Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriNev - Alev Alev Umudum içimdeki senden daha büyük Senin aşkın yangın yeri, Bense küllerimi çoktan savurdum Her aklıma estiğinde,kıvılcımların uçuşurken Senden kalan bu közden alev olup yanılır mı? Alev alev yanarken,mumlar gibi erirken Kül olup da savrulurken duydun mu feryadımı? Duman olup da kapkara uçup giderken sessiz Alevsiz duman olmaz anladın değil mi? Umudum içimdeki anılarımdan daha güçlü Senin aşkın zindan yeri, Bense gönlümü çoktan salıverdim Her aklıma geldiğinde şöyle bir düşünürüm de Gururum içimdeki özleminden daha güçlü Alev alev yanarken,mumlar gibi erirken Kül olup da savrulurken duydun mu feryadımı? Duman olup da kapkara uçup giderken sessiz Alevsiz duman olmaz anladın değil mi? Sen aşkına aşıksın ben sadece bahane Yalnızlıktan korkup da sana hala aşığım deme Kafesini açıverdim gönül kuşum uçsun diye Bağışladım hayatımı sana teşekkür bile ettim Alev alev yanarken,mumlar gibi erirken Kül olup da savrulurken duydun mu feryadımı? Duman olup da kapkara uçup giderken sessiz Alevsiz duman olmaz anladın değil mi? İçin için yansam da bir daha ben dönmem geri Bu defa çiğnemem kendimi,senden kalan bu mazi |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriBir şarkısın dilimde bozuk plak gibiyim bütün gün aklım Fikrim hep sende nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni Düşünsem koşmak geliyor içimden nereye gitsem ne yapsam Gözlerim hep seni arıyor tüm yollar sana çıkıyor içinde Ben nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni görsem bir kuş Kanatlanır göğsümden Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor daha şimdiden Özledim bir dahaki gelişini sanki dünyam küçüldü barıştım Bak hayatla ama yokluğun korkutuyor belki küskünüm en az Bin yıldır yılmışım boş vermişim derken ne ara çaldın Kalbimi bilmem üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin her şeyi anlatıyor aşk huuuhh sen nelere kadirsin Bir şarkısın dilimde seni söyleyip geziyorum sonra Şaşıyorum kendime nasıl bir duygu ki bu inanmak geliyor İçimden kalbim bir şansı hak ediyor Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor daha şimdiden Özledim bir daha ki gelişini sanki dünyam küçüldü barıştım Bak hayatlA ama yokluğun korkutuyor belki küskünüm en az Bin yıldır yılmışım boş vermişim derken ne ara çaldın Kalbimi bilmem üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin her şeyi anlatıyor aşk huuuhh sen nelere Kadirsin |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriBoşver beni aldırma ben söylerim takılma aşk denilen meydanda görüşürüz nasılsa haha haha ha Çok gelip geçen gördüm o hayalin peşinde sabahın köründe bu meydanda işin ne Öyle bir meydan ki bu cümle alem gelir geçer kimi ağlar kimi güler gönül koyup da gidenler oynamayı bilmezsen yarısında yanar çıkarsın bak söylemedin deme er meydanı değil ki bu aşk meydanı bu hah şunu bilesin haha haha ha (nakarat) sanma ki pek de masum öyle büyük konuşma aşk dediğin o yosma takar boynuna tasma haha haha kızma haha haha |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriHatırlıyor musun kim olduğunu Hala hissedebiliyor musun Ne zamandır farkında mısın yokluğunun Arasan bulur musun kaybolduğun yerleri Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Bak hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğüm Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile Olup bitenleri seyredersin öylece Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğüm Bazen Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Bazen |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı Sözleriİçimde kaleler inşaa ettim kırılmamak adına Harcına gözyaşı döktüm daha da sağlam olsun diye Şimdi yarattığım zindanlarda ışıksızım Kaçtım kendime saklandım her küstüğümde Vazgeçtim aynalardan vakitsiz uykularda İnsan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendini savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu? Kim demiş aşıklar hep mutlu olurlar diye Hesapsız seveceksin, canın ağzına gelse de Vururken yalnızlık yüzüne Sen pay edersin gönlünü onlarca hüzüne Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendini savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu? |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriKimin umrunda hani söyle Kimi görsem ayrı telde Benim akord zaten bozuk Hayat ne basarsın bam telime Bu gece dertler bana derdini anlatamaz Bu gece gözler bana derdini anlatamaz Bana ne sözler bana derdini anlatamaz Sen beni boşver güzelim felek bana yar bu gece Gölgemi alır giderim istanbul alır koynuna Felek senle cankuş olsak İnce telde neşe bulsak Bu kaçıncı çelmen bana Ya bana uy ya ben sana Yanmışım kaç kere sönmüşüm kaç kere Şu arsız şu vefasız gecelerde Şu arsız şu vefasız gecelerde Olmuyor Kim kime ah dum duma Kimi görsem ayrı dalga Kurtlara bak kuzu postunda Kül kedisiyle düttürü leyla Yalnızlığı aldım yanıma Gölgem düşmüş peşime Ne`n var diye bana sorma Sen beni boşver güzelim felek bana yar bu gece |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriBir meçhule dört nala alem film seyreyle Ben evveli bilmem ama tek bildiğim artık burası Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı Kıralcılar ayakçılar suspuslar boşvermişler İlk değil son değil bitecek gibi hiç değil Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı Cahilin cesareti bilenin hezimeti Sığınacak yer kalmamış tek bildiğim artık burası Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı Ruhunu şeytana satıp suçu da ona atanlar Felek pazarında söyle adamın metresi kaç para Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı Cüceler beyaz camda gölgeler büyümüş yine İthal malı düş peşinde adam küsuratları Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı Cahilin cesareti bilenin hezimeti Sığınacak yer kalmamış tek bildiğim artık burası Sen hiç cadı gördün mü sorarsan hepsi melek Sanma konuşurum karanlığa kimseler duymaz sesimi Sinirlerim bozuk biraz sen bakma güldüğüme Uyduk hazır imama yarab sonum hayreyle Cahilin cesareti bilenin hezimeti Sığınacak yer kalmamış tek bildiğim artık burası Cadı kazanı cadı kazanı Cadı kazanı dedim ya burası cadı kazanı |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriCan- ı gönlüm Dert ortağım Can yoldaşım Ah dargınım gel Gel barışalım gel Ne günler gördük biz senle Geceyi sabaha bir edip, yalnız başına Gidenler gördük senle Ne çıkar, anladım ben bir tek, sensiz olamam Ve hatalar yaptık senle biz Tövbeler edip ben yine sana uysam Yağmurlar yağsa üstümüze Ne çıkar, ah şu gözlerin bir dili olsa Can- ı gönlüm dert ortağım can yoldaşım gel Ah dargınım gel Canı gönlüm güzel yanım Boşver onları sen gel ah etme Yağmurlar yağsa üstümüze Ne çıkar anladım sensiz olamam |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriCevriye Cabbar hatun kisi is güzarliktir hep isi Cevriyemin halleri Ayrida caliyor telleri Serinderken serinden üzme beni derinden uma uma muma döndül Çostur gönlümü Cevriyem Maytap olduk mahalleye Maluk olduk bak yengeme Sazi alanin eline Derdi düsmüs cevriyeme Cevriye Cabbar Cevriye Cabbar Herkese sorar yine hep bana yorar O kül kedisi Ben dert delisi 3 asli mahkum ettide beni Faytonlar ceker gider Bu mevzular uzar gider arkasi yarin olmusuz sanma baslayipda gider Uzar uzar mevzu uzar cektigimi tarih yazar 9 8 72 seni bana vurdum 1 etmedi cevriyem hallerim ayrida caliyor hallerim Cevriye Cabbar Cevriye Cabbar Herkese sorar yine hep bana yorar O kül kedisi Ben dert delisi 3 asli mahkum ettide beni |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriHey hey duyan var mı sesimi Çağıran var mı tenhadaki yasak düşleri Hey hey duyan var mı sesimi Heyecanı nefes kesen o dilsiz istekleri Nasıl olsa inkar edersin Bu defa birşeyler var sende Yüzündeki o masum bahane Belli ki aklın başka yerde Ele veriyor gözlerin bak seni Firar edip bedenden kaşla göz arası Uyanık gördüğüm bu rüya Ne inkar ne itiraf gerçekle düş arası An bu an sen dans et benimle Biraz hayat dursun yerinde Sen dans et benimle Nasıl olsa kaçmaz bir yere Sen dans et benimle Belli ki sıkılmışsın sen de Yüzündeki o masum ifade Salıver o tutsak düşleri Hayalin feneri götürsün seni Sustursan tüm sesleri kapatsam gözlerimi Yüzümdeki o arsız ifade Sıyrılsam kendimden burdan öteye geçsem An bu an sen dans et benimle Dans et dans et benimle |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriÖyle bir dem ki ruhum Hiç olayım derken meğer hep olmuşum Kelam edip dertleşip nağmelerle Sana da sebep olmuşum Bu dem Var git sor halin nedir? Ben olayım derken meğer sen olmuşum Derdi canım söyleyip gezerken Sana da sebep olmuşum Bu dem |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriEfkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Şu dünyanın haline kandım Ben yalnızmışım bilmedim Gönül için için yanar da Sabır yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriEs deli rüzgar beni de götür gittigin yere Sorma neden diye söyleme nereye buralar dar bana Içimde bulutlar bir türlü yagmiyor Gökyüzü kursun gibi Öylesine sessiz öylesine suskun bir yaprak oynamiyor Günes solgun uzakta karanlik üsüyorum yildizlar nerdesiniz Ya beni al götür ya bulutlar gitsin Es ki bir nefes gibi bu yokluk bitsin Es deli rüzgar beni de götür gittigin yere Sorma neden diye söyleme nereye buralar dar bana Doldur yelkenlerimi açilip denizlere Bir huzurlu meltem ol ya da içten bir kahkaha Beni de al yanina ne kaldi geriye Es ki bir nefes gibi bu yokluk bitsin EsEsEs Es deli rüzgar beni de götür gittigin yere Sorma neden diye söyleme nereye buralar dar bana |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriZaten kirginim ne olur birde sen yorma Biraz halimden anlaa Gözlerim daliyor Gidiyorsam uzaklara ilisme sukunuma Bir karagölge kaciyor kendinden ciglik cigliga Bir karasuret sürgün kendinee Gidemez ne yapsa ahh dilsizim hmm densizim Varim yogum sahidim Sararim yalnizligim köse bucak issiz sehrimde oksar soguk duvarlari bir kara kuzgun kirgin apollo yakistimi ismine sen firari dikilip kendine varacagim yer degilki aslindan öte Bir karagölge kaciyor kendinden ciglik cigliga Bir karasuret sürgün kendinee Gidemez ne yapsa Biraz huzur cok mutsuzum cok mu zor soluksuzum yalnizlikta bir yerdir gidilmeli ara sira Bir karagölge kaciyor kendinden ciglik cigliga Bir karasuret sürgün kendinee Gidemez ne yapsa |
Nev- Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev- Tüm Şarkı SözleriOlamazsin onlar gibi Yorma artik kendini Sen Gül bahcesinde büyüdün Hatirla Onlar gibi degiL anlar gibisin Dön bir kendine ve hatirla Ahaa Ahaaaa Biz bu sarkilari ruhumuza yazdik Sakiz degilki cigneyip tükeresin Biz bu asklari ömrümüze yazdik Düsürmedik kimselerin diline Ahaa Ahaaaa |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|