Seda Sayan İsmail Yk Ah Aşkım Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seda Sayan İsmail Yk Ah Aşkım Şarkısı Sözleriseda Sayan İsmail YK düeti Ah Aşkım Seda Sayan Ah Aşkım sözleri 2012 yılının ilk albümü Seda Sayan'dan geliyor Seda Sayan İsmail YK ile yaptığı Ah Aşkım düeti ile bu yıla damgasını vurabilecek mi hep birlikte göreceğiz Sana neler oldu hiç anlamadım Bana uzak oldun şaşırdım Bu gidişin sana hiç yakışmadı En sonunda sende bunu anladın Sana neler oldu hiç anlamadım Bana uzak oldun şaşırdım Bu gidişin sana hiç yakışmadı En sonunda sende bunu anladın Ah aşkım, üzdüler mi seni, seni? Ah aşkım, yerime sevemedin mi? Ah aşkım, sevmediler mi benim gibi? Ah aşkım, yazık etmişler sana Ah aşkım, üzdüler mi seni, seni? Ah aşkım, yerime sevemedin mi? Ah aşkım, sen gidince başka birini buldum Seni istedim ama sen yoktun Sen yokken birini buldum ve mutluyum İsmail Yk: Peşinden koşa koşa yalvarırım mı sandın Amman, amman sani çok yalvaracaktım Seda Sayan: Git başkasına asıl, İster öp, ister sarıl Başkasını buldum artık Kafana göre takıl Seda Sayan-İsmail Yk: Peşinden koşa koşa yalvarırım mı sandın Amman, amman sani çok yalvaracaktım Git başkasına asıl, İster öp, ister sarıl Başkasını buldum artık Kafana göre takıl Seda Sayan: Sana neler oldu hiç anlamadım Bana uzak oldun şaşırdım Bu gidişin sana hiç yakışmadı En sonunda sende bunu anladın Sana neler oldu hiç anlamadım Bana uzak oldun şaşırdım Bu gidişin sana hiç yakışmadı En sonunda sende bunu anladın Ah aşkım, üzdüler mi seni, seni? Ah aşkım, yerime sevemedin mi? Ah aşkım, sevmediler mi benim gibi? Ah aşkım, yazık etmişler sana Ah aşkım, üzdüler mi seni, seni? Ah aşkım, yerime sevemedin mi? Ah aşkım, sen gidince başka birini buldum Seni istedim ama sen yoktun Sen yokken birini buldum ve mutluyum İsmail Yk: Peşinden koşa koşa yalvarırım mı sandın Amman, amman sani çok yalvaracaktım Seda Sayan: Git başkasına asıl, İster öp, ister sarıl Başkasını buldum artık Kafana göre takıl Seda Sayan-İsmail Yk: Peşinden koşa koşa yalvarırım mı sandın Amman, amman sani çok yalvaracaktım Git başkasına asıl, İster öp, ister sarıl Başkasını buldum artık Kafana göre takıl |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|