![]() |
İsmail Yk Psikopat Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmail Yk Psikopat Şarkı Sözüismail yk psikopat sözleri ismail yk psikopat şarkısının sözleri ismail yk psikopat şarkı sözleri psikopat şarkı sözleri ismail yk psikopat şarkı sözü Bakiyorlar, guluyorlar cok kibirli azametli Komplekslidir onlar Sakliyorlar, oynuyorlar Vasifini gizliyorlar Her birinde ozenti var Vay vay vay cok bilmisler Neymis guya cok gormusler bildikleri yanina kalsin Benim de bir yolum var Ona buna sunlara hiç ozenmem Kimselere boyun egmem Ben kendimden vazgecmem Benimde bir canim var Kimse beni tahkir edemez Once susarim, sonra bozarim Yerin dibine sokarim Cunku bu konuda ben Psikopatim, karar aldim Kim ne derse desin canim Budur benim gidis hattim Ruh halime gore istedigim sarkilari dinlerim Bazen R&B, bazen hiphop Bazen turku, bazen arabesk Bazen rock music, biraz klasik Kim ne derse canim Benimde bir keyfim var Renkleri, zevkleri tartisma Bicme bunlari parayla pulla ISter elit ol ister olma Senin de bir ruhun var Ona bunlara sunlara hiç ozenme Kimselere boyun egme Sen kendinden vazgecme Senin de bir kalbin var Kimse beni tahkir edemez Cunku bu konuda ben Psikopatim ![]() ![]() ![]() Oldugum gibiyim kimselere ozenmem Kimseyi kucuk gormem, gozumde de buyutmem Ben kendimi yasarim Vaziflardan utaniyorlar Bazi seyleri seviyorlar ama belli etmiyorlar Gizli gizli yasiyorlar Asil onlar zavallilar Ama bu konuda ben Psikopatım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|