Malta Eurovision Şarkısı 2011 |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Malta Eurovision Şarkısı 2011Malta eurovision 2011 song Malta eurovision 2011 şarkı sözü Malta eurovision şarkısı 2011 2011 Malta eurovision şarkısı One Life” ,(Türkçe: Bir Yaşam) Glen Vella tarafından seslendirilen ve Malta’yı temsil edecek Eurovision 2011 şarkısıdır Glen Vella One Life eurovision 2011 Malta Life‘s a game, it’s a mystery which we give into Hayat bir oyun,boyun eğdiğimiz bir sır Days go by, no lesson learnt Günler geçer,öğrenilen bir ders yok Just things that we do Sadece yaptığımız şeyler Things change even in my mind,not in my heart Kalbimde değil,zihnimde bile durumlar değişir I am who I am Ben kim isem o’yum And I’m here for you Ve senin için buradayım One Life Bir hayat Show what’s in your heart Kalbinde ne olduğunu göster Love me like I love you Seni sevdiğim gibi sev beni One life Bir hayat Is all we get to live Hepimiz yaşamayı başarır mıyız Time to set your heart free Yüreğini özgür hale getirme zamanı Chase the pain away Derdi,kederi uzağa kovala Move on and don’t give up İlerle ve vazgeçme This time it’s all up to you Bu defa her şey sana uygun You can love yourself too Kendini de sevebilirsin Love is strange and heavenly Aşk tuhaf ve kutsaldır Once you surrender Bir defa teslim olur olmaz Love begins within ourselves Aşk, kendi içimizde başlar And makes up our lives Ve hayatımızı düzenler Hold on to what life brings you Hayatın sana getirdiği şeye tutun Just be who you are Sadece olduğun kişi ol (Ne isen o ol) You can lead the way too Yola da öncülük edebilirsin It’s all up to you Her şey sana uygun One Life Bir hayat Show what’s in your heart Kalbinde ne olduğunu göster Love me like I love you Seni sevdiğim gibi sev beni One life Bir hayat Is all we get to live Hepimiz yaşamayı başarır mıyız Time to set your heart free Yüreğini özgür hale getirme zamanı Chase the pain away Derdi,kederi uzağa kovala Move on and don’t give up İlerle ve vazgeçme This time it’s all up to you Bu defa her şey sana uygun You can love yourself too Kendini de sevebilirsin Don’t try to judge me Beni yargılamaya çalışma You don’t know how I feel Kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorsun Love me, love me for who I am Beni sev ,beni ne isem o olduğum için sev My Life I will give it all Hayatım herşeyi vereceğim Give it all to you hepsini sana vereceğim Give it all Hepsini sana vereceğim One Life Bir hayat Show what’s in your heart Kalbinde ne olduğunu göster Love me like I love you Seni sevdiğim gibi sev beni One life Bir hayat Is all we get to live Hepimiz yaşamayı başarır mıyız Time to set your heart free Yüreğini özgür hale getirme zamanı Chase the pain away Derdi,kederi uzağa kovala Move on and don’t give up İlerle ve vazgeçme This time it’s all up to you Bu defa her şey sana uygun You can love yourself too Kendini de sevebilirsin It’s all up to you Her şey sana uygun You can love yourself too Kendini de sevebilirsin And it’s all up to you Ve her şey sana uygun You can love yourself too Kendini de sevebilirsin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|