![]() |
Tuzlu Kordela Bisküvi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzlu Kordela Bisküvi Tarifi YapılışıTuzlu Kordela Bisküvi Tarifi - Tuzlu Kordela Bisküvi Yapılışı - Tuzlu Kordela Bisküvi Nasıl Yapılır - Tuzlu Kordela Bisküvi Malzemeleri 500 gr ![]() 250 gr ![]() 1 bütün yumurta 1 çorba kaşığı tuz 1 kahve fincanı su Bir mermere veya hamur tahtasına veya düz bir yere unu eleyip ortasını hamur gibi açınız ve bütün malzemeyi açtığınız boşluğa koyup elinizle yağ, yumurta, tuz ve suyu hafifçe ezerek karıştırıp sonra unla beraber karıştırarak fazla yoğurmadan bir hamur yapınız ![]() Hazırladığınız hamuru 1 saat dinlendirip bir merdane ile 3 milim kalınlığında açınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|