![]() |
Luhum Pilavı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Luhum Pilavı Tarifi YapılışıLuhum Pilavı tarifi - Luhum Pilavı nasıl yapılır Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı soda , 2,5 su bardağı un,2 adet yumurta, 150 gr tereyağı (ben hiç yağ koymadan hamurunu yaptım),luhumları kaynatmak için su, lezzet vermek için et suyu ![]() Sosu için: 2 orta boy soğan, 3 orta boy domates(domates püresi kullandım),500 gr kavrulmuş kıyma, tuz , karabiber(ben sosuna zeytinyağı ekledim) ![]() Yapılışı Bir kaba, soda , yumurta, ve yağı koyup karıştırın, unu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında hamur yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı (zeytinagaci) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|