Fırında Rokalı Kereviz Tarifi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Rokalı Kereviz TarifiFırında Rokalı Kereviz Tarifi Malzeme: 2 adet patates 3 adet kereviz 2 adet soğan 1 demet roka 200 ml krema 1 çay kaşığı köri 1 tatlı kaşığı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı Tuz, karabiber Soğanları kıyıp zeytinyağında kavurun Patatesler ve kerevizleri soyup cips inceliğinde kesin Rokaları yıkayıp kıyın Fırın kabının içine sırasıyla kerevizin yarısı, karamelize edilmiş soğanlar, patates, roka ve en üste de kalan kereviz dilimlerini yerleştirin Üzerine kremayı gezdirin, köriyi serpiştirin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin Fırın kabından çıkardıktan sonra dilimleyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|