Mülayim Çorbasi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mülayim ÇorbasiMÜLAYIM ÇORBASI MALZEMELER 3 corba kasigi un 2 cay bardagi siviyag 5-6 bardak et suyu veya su 3 dis ezilmis sarmisak 1 su bardagi yogurt 1 yumurta sarisi yarim limonun suyu 3 tatli kasigi kuru nane tuz HAZIRLANIŞI 1,5 cay bardagi siviyagda unu kavurunFazla sarartmadan soyle bir cevrilsinUzerine et suyunu ekleyin Kalan yarim cay bardagi siviyagi, sarmisaklari ve tuzunu ilave edin Surekli karistirarak kaynamaya birakin Diger tarafta, yogurt,yumurta sarisi ve limon suyunu cirparak corbanin terbiyesini hazirlayin Corba kaynadiktan sonra,once corbadan terbiyeye bes alti kasik ilave edip, karistirin Daha sonra terbiyeyi yavas yavas corbaya ilave edin Bir tasim kaynamaya birakin Naneyi ilave edip karistirin ve atesten indirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|