![]() |
110'a Gelen Komik Telefonlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() 110'a Gelen Komik Telefonlar..110'a gelen komik telefonlar GÜLDÜREN KONUŞMALAR Konya'da itfaiyeyi arayanlarla görevli arasındaki diyaloglardan bazıları şöyle: ''Görevli: Alo itfaiye Arayan kişi: Ağabey saat kaç? Görevli: Saat 3 Arayan kişi: Sağol ağabey ![]() ------------------------------------------------- Görevli: Alo itfaiye ![]() Arayan kişi: Ağabey iyi akşamlar ![]() Görevli: İyi akşamlar ![]() Arayan kişi: Ağabey bir şey söylemek istiyorum ![]() ![]() ![]() Görevli: Evet Arayan kişi: Telefon numaramı unuttum sizden öğrenebilir miyim? Görevli: 0542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- Görevli: İtfaiye buyurun ![]() Arayan kişi: Annem var mı? Görevli: Kapat gülüm, babana ceza gelir Arayan kişi: Annem nerede? Görevli: Bakkala gitti ![]() Arayan kişi: Ne zaman gelir? Görevli: Bir saat sonra gelir ![]() Arayan kişi: Ne zaman gelir? Görevli: Saymayı biliyor musun? Arayan kişi: Evet ![]() Görevli: Beş yüze kadar say o zaman gelir ![]() Arayan kişi: 1,2,3 ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Görevli: İtfaiye buyurun ![]() Arayan kişi: Selamlar ![]() Görevli: Selam ![]() Arayan kişi: Abi ben kan vermeyi düşünüyorum ![]() Görevli: Sen ver hemşehrim ver değişmez ![]() Arayan kişi: Sağol ağabey ![]() ----------------------------------------- Görevli:Neresi yanıyor?? Arayan:Annneeee telofanda sapıık varr neren yanıo dioo:sm_biggrin:
![]() |
![]() |
Cevap : 110'a Gelen Komik Telefonlar.. |
![]() |
![]() |
#2 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : 110'a Gelen Komik Telefonlar..güzel eline saglık
![]() |
Cevap : 110'a Gelen Komik Telefonlar.. |
![]() |