Ev Yapımı Vişne Şurubu Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ev Yapımı Vişne Şurubu Tarifi YapılışıEv Yapımı Vişne Şurubu Nasıl Yapılır Ev Yapımı Vişne Suyu Malzemeler 1 kg vişne yaklaşık 1,5 litre su 2 su bardağı toz şeker yarım limonun suyu Hazırlanması 1 kg vişneyi yıkayıp saplarını koparın vişneleri geniş ve derin bir tencereye alın tencereye vişnelerin üzerlerini geçecek kadar su ekleyin 2 su bardağı toz şekeri de ilave edip orta hararetli ateşte kaynamaya bırakın (tencerenin kapağı taşma tehlikesine karşı açık olmalı) Vişne suyu kaynamaya başlayınca suyun renginin daha kırmızı olması için yarım limon suyunu ekleyin kaynama işlemini vişneler çatlamaya başlayana kadar sürdürün soğutup servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|