![]() |
Mangalda Beyaz Et Pişirme Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mangalda Beyaz Et Pişirme YöntemleriMangalda Beyaz Et Pişirme Yöntemleri Mangalda Beyaz Et Pişirme Yöntemi Mangal Keyfi ![]() Sizde mangal zevkinize ve damağınıza düşkünseniz hangi eti nasıl pişereceğinizi de iyi bilmeniz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz Eti Pişirme Genelde çekilmiş tavuk veya hindi, derisiyle de karıştırılır dolayısıyla yğ ve kalori miktarı artar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ballı ve Zencefilli Tavuk Malzemeler 3 yemek kaşığı limon suyu Yarım yemek kaşığı susam yağı Yarım yemek kaşığı az sodyumlu soya sosu (varsa) Yarım yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı zencefil, doğranmış 1 diş sarımsak, doğranmış 2 adet tavuk göğsü, kemiksiz ve derisiz Pişirme 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|