![]() |
Kiev Keki / Rus Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiev Keki / Rus MutfağıMalzemeler : 10 yumurta beyazı 1 fincan şeker Çeyrek fincan un Kavrulmuş fındık KREMA 1 fincan tereyağı 1 fincan süt 2 çorba kaşığı kakao Hazırlanışı : Yumurta beyazlarıyla şekeri karıştırın ve büyüklüğü ilk halinin 4-5 katına ulaşana kadar ısıtın ![]() ![]() Karışımı 2 adet parşömen kağıdına yayın ve 100 derece fırında 3-4 saat kurumaya bırakın ![]() Tereyağı, süt ve kakaoyu bir kapta karıştırın ve her iki keki de bununla kaplayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|