![]() |
Buğulama Böğürtlen Suflesi Tarifi ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğulama Böğürtlen Suflesi Tarifi ( Fransa )Buğulama Böğürtlen Suflesi Tarifi ( Fransa ) Gereçler: 300 gr böğürtlen püresi 40 gr tereyağı 40 gr un Şeker 3 yumurta sarısı çırpılmış 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 yumurta akı 2 yemek kaşığı haşlanmış ortadan ayrılmış badem Böğürtlen sosu 15 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Aynı yöntemle ağaç çileği de hazırlanabilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|