Balik Suflesi Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balik Suflesi Tarifi



Malzemeler

600 GR BEYAZ ETLİ
BÜYÜK BALİK FİLETOSU
4 YUMURTA
1 BARDAK SÜT
1 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI
TUZ,KARABİBER, MUSKAT (TOZ)

YAPILIŞI

Balığı 6-8 dakika buharda pişirin Soğuduktan sonra ince in*ce didikleyin ve yumurta sarıları ve ılık süt ile karıştırın Tu*zunu biberini, muskatını koyunYumurtaların aklarını çırpıp kar köpüğü yapın Bu köpüğü kaşık kaşık, dikkatlice balıklara yedirin Harcınızı yağlanmış tur sufle kabına (bu kenarları yüksek bir yuvarlak payreks kap veya kek kalıbı olabilir) boşaltın 210 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin Hiç bekletmeden servis yapın


afiyet olsun


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.