Maydonozlu Alabalık Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Maydonozlu Alabalık Tarifi YapılışıMaydonozlu Alabalık Tarifi - Maydonozlu Alabalık Nasıl Pişirilir - Maydonozlu Alabalığın Yapılışı Malzemeler: 2 adet büyük boy alabalık 1 tatlı kaşığı şeker 1 demet maydonoz 3 adet limon zeytinyağ karabiber tuz Yapılışı: Alabalıkları iyice yıkayıp, süzgeçte süzün Sonra buzdolabına koyup, etlerinin biraz sertleşmesi için 60 dakika kadar bekletin İnce ince kestiğiniz alabalık dilimlerini servis tabağına dizin Diğer yanda, bir kasede 2 limonun suyu, 4 yemek kaşığı zeytin yağ, 1 tatlı kaşığı şeker, tuz, bir tutam karabiber ve maydanoz ile bir bulamaç yapın ve alabalığın üzerine dökün 8-9 saat kadar dinlendirin, maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|