Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balığı, ezmesi, tarifi, ton, yapılışı

Ton Balığı Ezmesi Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ton Balığı Ezmesi Tarifi Yapılışı



Ton Balığı Ezmesi Tarifi - Ton Balığı Ezmesi Nasıl Yapılır - Ton Balığı Ezmesi Malzemeleri





Ton Balığı Ezmesi

Malzemeler

- 1 kutu tonbalığı konservesi 200 gr
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- yarım limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğu
- 250 gr krem peynir
- 1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
- 3 adet zeytin
- içi oyulmuş domates veya limon
- tuz, karabiber
- portakal dilimleri

Hazırlanışı

Tonbalığı konservesinin yağını süzüp, küçük doğranmış soğanı ve ezilmiş sarımsakla birlikte bir kaba alın Limon kabuğu rendesi, yarım limon suyunu, krem peyniri karışıma ilave edin Tuz ve karabiber serpip, ince doğranmış maydanozu da ekleyip karıştırın İçini çıkardığınız domates ya da limonlara karışımı doldurun Üzerine ortadan ikiye kesilmiş olan zeytin ve portakal dilimlerini koyup, servis yapın


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.