Photo Frame Show V1.4.144 Resimli Anlatım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Photo Frame Show V1.4.144 Resimli Anlatım

Photo Frame Show v14144 resimli anlatım

Herkez sevdiklerini göz önünde bulundurmak ister bazen özlem olmasın diye bir fotoğraflarını ayırmayız gözünümüzün önündenİşte o fotoğrafların daha güzel olması için bu anlatımPhotop shop gibi deneyim istemeyen ve hemen cabucak yapabileceğiz bir proğramResimlerinizi çerçeveledikden sonra bir fotoğrafçıya gidip veya iyi bir yazıcısı olanlar için çerçeveye gerek kalmıycakÖzellikle çocugu olanlar için çok iyi Bir proğram

Hemen başalıyalım anlatıma
Proğram klasikProğramda bile birbirinden güzel efekler mevcut boylelıkle daha güzel çalısmalar için insanın işahını artırıyor

2-Hemen bir resim açalım
Ardından Open İmage Seçeneği İle resmimizi açıyoruz

Ardından Open Frame Seçeneği ile çerçevimizi Seçmeye başlıyoruz

Gelelim Boyut ayarlarına;

u ayarlaın teki fotonuzun buyuklugu diğeride cervenizin boyutlarınızı ayarladıgınız alan

Bu alanda resimizin rotate yaptıgımız alan Yani sağ sol aşağı yukarı Tabi buna çerçevede dahilAnlatımımız Bu kadar

İşte Yapılan Resimler;

Click this bar to view the full image The original image is sized 610x569com/files/47249411/PFSv14144rar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com