![]() |
Windows 7 Kurulum, Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7 Kurulum, Resimli AnlatımWindows 7 Kurulum, Resimli anlatım Windows 7'nin beta sürümü çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bölümde, Windows 7'nin download linklerini, Windows 7'nin nasıl kurulduğunu ve Windows 7'den ekran görüntüleriyle birlikte karşılaştırılmalı görsel anlatımları göreceksiniz ![]() Windows 7 Kurulum, Resimli anlatım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Windows 7 Kurulum, Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7 Kurulum, Resimli AnlatımWindows 7 Görünüm Ve Özellik Olarak Nasıl? Bir kullanıcı için, masaüstü düzeni önemlidir, windows 7'nin masaüstü ilk etapta kafanızı karıştırabilir, fakat windows vistadan çok farklı olmadığını anlayacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözünürlük ve monitör tamınlama/konumlandırma ayarları tek pencere üzerinden yapılıyor ![]() ![]() ![]() Pratik Yenilikler Şu 2 yenilikten bahsetmekte fayda var ![]() ![]() "Masaüstü Göster" Yukarı doğru açılan "Sistem Tepsisi" Sistem İkonları Kaldırabiliyor Sistem kutusundan, Windows 7 ile gelen ikonlardan istediğinizi gizleyebilirsiniz ![]() ![]() Gizli Kenar Araçları (Gadgets) Windows Vistada gelen kenar araçlarını (Gatgets), Windows 7'de gizlenmiş olarak göreceksiniz ![]() ![]() ![]() Görünüm Özelleştirmeleri: Masaüstü kullanımı ile ilgili yapılan en büyük değişikliklerden biri de görünüm özelleştirmeler tarafından gerçekleştirilmiş diyebiliriz ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|