|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almak, alınır, caps, grabber, image, resimlianlatım, videolardan |
![]() |
İmage Grabber İi | Videolardan Caps Almak - Videolardan Nasıl Caps Alınır( Resimlianlatım ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmage Grabber İi | Videolardan Caps Almak - Videolardan Nasıl Caps Alınır( Resimlianlatım )Image Grabber II | Videolardan Caps Almak - Videolardan Nasıl Caps Alınır( ResimLiAnLatım ) Videolardan Caps Alma Image Grabber II ile ( Resimli Anlatım) Programı ilk açtığınızda karşınıza çıkacak ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır,siz buradaki menüden "Open File" sekmesine tıklıyorsunuz; alt Açılan yerden-bilgisayarınızda kayıtlı bulunan video dosyasını seçip "AÇ" butonuna tıklıyorsunuz; alt Videonuzu programa açınca karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak,resimde 1 numaralı yerdeki işaretlenmiş butona tıklayıp açılan yerden (2 numaralı) videonuzdan kaç adet resim almak istiyorsanız yazıp "OK" butonuna tıklıyorsunuz, alt Artık aldığınız bu resimleri kaydedebilirsiniz,menüden "File - Save File" sekmesine tıklıyorsunuz, alt Aşağıdaki ekran açılacak,bu bölümde kaydınızın arkaplan rengini-resmin kalitesini-yazı karakterini-yükseklik-genişlik ayarlarınız yapabiliyorsunuz,biz direkt hiçbir ayara dokunmadan kaydımızı "Save" butonuna basıp kaydediyoruz{JPEG} |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|