![]() |
Ulead Gif Animator Resimli Anlatım Nasıl Hareketlı Avatar Yaparım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulead Gif Animator Resimli Anlatım Nasıl Hareketlı Avatar YaparımUlead Gif Animator Resimli Anlatım Nasıl Hareketlı Avatar Yaparım Gif Animasyonlu Yazılar yapalım - Ulead Gif Animatör Ulead Gif Animatör programıyla animasyonlu farklı efektlerde yazı-banner hazırlayabilirsiniz ![]() Bu programla hareketli Gif Animayon formatında yazılar hazırlamayı anlatacağız ![]() Program menüsünden sırasıyla File-New sekmesini tıklıyoruz,karşımıza aşağıdaki ekran çıkacak ![]() ![]() ![]() OK ![]() ![]() Karşımıza çıkacak ekran aşağıdaki resimdeki gibi olacak,hemen boş-beyaz bölüme yazımızı yazıyoruz,bu bölümde yazınızı kalınlaştırabilir-rengini belirleyebilir-boyutunu azaltıp-çoğaltabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Şimdi program ekranında en altta "T" şeklinde gözüken "Add Banner Text" butonuna tıklıyoruz ![]() İşte işin en can alıcı noktasındayız ,açılan bu bölümde yazımıza dilediğimiz efekti verebiliriz,bu işlemi aşağıdaki resimde gördüğünüz "Efekt" butonuna tıklayıp açılan menüden çeşitli efekt seçeneklerinden dilediğimizi seçerek yapacağız ![]() ![]() ![]() ![]() Üst resimde gördüğünüz "Start Preview" butonuna basıp çalışmanızın önizlemesini yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Aşağıdaki resimde gördüğünüz,program ekranında en altta-soldaki Play butonuna basıp yine çalışmanızı izleyebilirsiniz ![]() ![]() Artık çalışmanızı hareketli Gif Animasyon olarak kaydedebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() DOWNLOAD |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|