![]() |
Kabaağaç Köyü Andırın Kahramanmaraş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaağaç Köyü Andırın KahramanmaraşKabaağaç Köyü Andırın - Kabaağaç Köyü resimleri - Kabaağaç Köyü hakkında - Kabaağaç Köyü tanıtımı Andırın İlçe: ANDIRIN - İl: KAHRAMANMARAŞ Köy Muhtarı: EMİN ATEŞ Muhtarlık Erişim Bilgileri: bilgi yok Kabaağaç, Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesine bağlı bir köydür ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Kahramanmaraş iline 110 km, Andırın ilçesine 30 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 566 1997 - Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: Seçim Yılı Muhtar 2004 Mehmet Emin ATEŞ 1999 Mehmet NACAR 1994 Mehmet NACAR 1989 Mehmet DEMİRCİ [[1984] Mehmet NACAR Altyapı bilgileri Köyde, Kartallı İlkoöğretim okulu ve Kabaağaç merkez ilköğretim olmak üzere 2 tane ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi , Özgür Ansiklopedi Kaynak : yerel net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|