|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dülgeroğlu, ilköğretim, merkez, nihat, okulu, uşak |
![]() |
Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakNihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Uşak'ta tanınan iş adamlarından Nihat DÜLGEROĞLU tarafından yaptırılmıştır ![]() Nihat DÜLGEROĞLU İlköğretim Okulu açılmadan kısa bir süre önce, Sait ve Sabri AĞAOĞLU Lisesi'nde eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz 1 bodrum ve 3 kat olarak yapılmış olup, toplam 4 kattır ![]() ![]() Binanın kapladığı alan 500 m2'dir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz sportif yarışmalar, sosyal, kültürel, bilgi yarışmalarında Uşak'ta çeşitli dereceler kazanmıştır ![]() 2006-2009 yılları arasında AB Comenius Projesine katılmıştır ![]() ![]() Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 2245675 Okulun Faksı: 276 2245829 Okulun Adresi: KEMAL ÖZ MAHALLESİ KARAKIRAN MEVKİİ NO:12 Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|