|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, muğla, okulu, yatağan, yeşilbağcılar |
Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan MuğlaYeşilbağcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu İletişim Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Medresede başlayan eğitim-öğretim 1934 yılında okul binasına geçişle devam etti Bu okul 1960 yılında yıkılıp yerine yeni okul yapıldı 1978 yılında binanın çok yıpranmış olması ve yıkılma tehlikesi baş göstermesi üzerine aynı yıl beldemizin güneyindeki eski mezarlık mevkiine 3 derslik, 2 işlikli yeni bir bina yapıldı 1979 yılında yeni binaya ek olarak 4 derslikli bir bina daha yapıldı 1979-1980 eğitim-öğretim yılından itibaren bu binalarda eğitim-öğretim yapılmaya başlandı Eğitim-öğretim bugüne kadar devam etmiştir Okulumuz 8 yıllık ilköğretim okulu olunca 2001-2002 yılında 3 derslikli bina, Milli Eğitim ve beldemiz sakinlerinden hayırsever Hüsnü Kaya’nın katkılarıyla yapılmıştır Okulumuz bugün 50 kız öğrenci, 63 erkek öğrenci olmak üzere toplam 113 öğrencisiyle eğitim-öğretime devam etmektedir Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 0252 584 10 05 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeşilbağcılar Beldesi Okulun Web Adresi: okulwebmebgovtr/48/11/717684 Okulun E-Posta Adresi: 717684@mebk12tr Okulun Müdürü: Mehmet GEREME Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 36 Km - İlçe Merkezine Uzaklık 12 Km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşilbağcılar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|