|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahadırlar, bilgileri, hüseyin, ilköğretim, keşkekoğlu, manisa, okulu, sarıgöl |
![]() |
Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaBahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1934 yılında şimdiki köy camii yanında bulunan köy muhtarlık binasının alt katında eğitim-öretime başlamıştır ![]() ![]() Öğrencilerin fazla olması nedeniyle şimdiki okulumuz bahçesiiçinde bulunan bodrum katlı tek derslikli bir okul inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyümüzde 1979-1980 öğretim yılında şu anki anasınıfı ve bilgi teknoloji sınıfının olduğu binada 33 öğrenci ile ortaokul açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2005 yılında köyümüz halkından Ayşe ÖNCÜ tarafından Cihan Ali Gökhan ÖNCÜ anısına,anasınıfı düzenlenmesi ve bilgi teknoloji sınıfı yaptırılarak hizmete açılmıştır ![]() OKULUN BİNA DURUMU Okulumuz, 850m2 lik kapalı betonarme binaya, 5660m2 likaçık alana sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 9 adet dersliği bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZDA EĞİTİM ÖĞRETİM Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun mevcudu 196 olup bu mevcudun 106sı taşımalı örencilerden oluşmaktadır ![]() ![]() Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: (0236) 877 50 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bahadırlar Köyü Okulun Web Adresi: http://bahadirlarhkio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: bahadirlario@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|