|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çukurköy, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Çukurköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çukurköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaÇukurköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurköy İlköğretim Okulu İletişim Çukurköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çukurköy İlköğretim Okulu 1927 yılında köy merkezinde üç sınıflı olarak köy halkı tarafından yapılan bina Milli Eğitime devredilmiştir ![]() İlk yönetici müdür yetkili öğretmen olarak İsmail KUTLU göreve başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmail KUTLU ‘nun Moymul İlköğretim Okuluna tayini ile yerine Müd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1970 yılında devlet tarafından yaptırılan yeni binasında eğitim –öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz bahçesine 1985 yılında , köy katkısı sağlanarak beş milyona yeni bir anasınıfı binası yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1998-1999 eğitim-öğretim yılında yeni binasına taşınmış olup 8 yıllık Taşımalı Merkez Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan bu öğretim yılına kadar 2168 öğrenci mezun olup edinilen bilgilere göre ;2 hemşire ,2 subay , 1 ebe,12 İlk ve Orta dereceli öğretmen olarak bir üst tahsil yapmışlardır ![]() Mahallemizde (Eski haliyle Kasabamızda) leblebicilik çok yaygın ve ekonomik yönü iyi olduğundan halkın temayülü daha çok bu mesleğe yöneliktir Çukurköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 616 07 96 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çukurköy Merkez Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://cukurkoyio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 456269@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çukurköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|