|
|
Konu Araçları |
bilgi, gödence, hakkında, izmir, köyü, seferihisar |
Gödence Köyü Hakkında Bilgi Seferihisar İzmir |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gödence Köyü Hakkında Bilgi Seferihisar İzmirGödence - Gödence Köyü - Gödence Köyü Seferihisar - İzmir - Gödence Hakkında - Gödence Resimleri - Gödence Tanıtım - Gödence Bilgileri İlçe : Seferihisar İL : İzmir Seferihisar'ın köylerinden biridir Gödence Zeytinyağı ile ünlüdür, kurdukları kooperatif vasıtasıyla zeytin çeşitleri ve yağlarının pazarlama ve satışını yapmaktadırlar Köy bir tepenin üzerine konumlanmış olup etrafı zeytinlikler, meyva bahçeleri ve üzüm bağları ile çevrilidir Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır Sağlık Evi - Var / Faal Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Yok - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : Hİbrahim ÖZGÖREN Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 749 00 31 Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 316 1997 / 330 İle Uzaklığı : 50 km İlçeye Uzaklığı : 13 km Rakım : 440 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Gödence köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|