|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akyüz, asiye, bilgileri, bilim, hüseyin, ilköğretim, izmir, okulu, urla |
Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmirAsiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Hakkında - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Tanıtım - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Resimleri - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Elektrik Yüksek Mühendisi ve İşletme Uzmanı olan Mustafa Akyüz bu ilköğretim okulunu , anne ve babasına saygısının , hürmetinin ve onlara olan sonsuz minnettarlığının ifadesi olarak yaptırmıştır ![]() Mustafa AKYÜZ isimli hayırseverin 1997 yılında yaptırdığı okula ilk yıl öğrenci bulunamamış ve okul 1998/1999 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlamıştır 1998 ve 2001 eğitim öğretim yılları arasında okula öğrenciler IQ testinden geçirilerek alınmıştır![]() 2001 yılı Şubat ayı içinde aynı binada Bilim Sanat Merkezi açılmış olup ilköğretime öğrenciler sınavsız olarak alınmaya başlanmıştır Yine 2002 yılında Bilim Sanat Merkezi, Narlıdere ilçesine taşınmıştır![]() Okulumuz 5000 m2 bahçe içinde olup, 602 m2 alan üzerinde iki katlı olarak inşa edilmiştir ![]() 8 derslikle eğitim öğretime devam edilmekte iken 2004 yılında kazandırılan anasınıfı ile 9 derslikle eğitim öğretim sürdürülmektedir Derslik sistemine geçilmesiyle birlikte derslik sayısı 13’e çıkmıştır![]() Okulumuzdan bu yıla kadar 142 öğrenci mezun olmuştur ![]() Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232-7683927 Okulun Faksı: 232-7683848 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ahabilim k12 trOkulun E-Posta Adresi: ahabilim@gmail com Okulun Müdürü: Çağatay AKIN Okulun Ulaşım Bilgileri: Merkeze uzaklık 7 Km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|