|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çameli, denizli, güzelyurt, ilköğretim, okulu |
Güzelyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli DenizliGüzelyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelyurt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güzelyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 3 binadan oluşmaktadır Bunun dışında halen yapım aşamasında olan yemekhane inşaatı bulunmaktadır![]() Bütün dersler için ayrı derslikler mevcuttur Ayrıca satranç, masa tenisi sınıfları da oluşturulmaya çalışılmaktadır Okulumuzda ayrı bir kütüphane olmasa da Türkçe dersliğinde belli kitapların mevcut olduğu kitaplıklar bulunmaktadır Kitaplığımız öğrencilerin kitap bağışlarıyla zenginleştirilmeye çalışılmaktadır Bilişim sınıfının oluşturulması için de çalışmalar yapılmaktadır Kantinimizde okul öğrencilerine hizmet vermektedir![]() 268 öğrenci eğitim-öğretim faaliyeti içindedir Cumaalanı, Kınıkyeri, Çamlıbel köyleriyle Yılancık ve Akçapınar mahallelerinden taşımalı öğrenciler gelmektedir![]() Şube sayısı 11’dir ![]() Ana bina kaloriferle ısınmakla beraber dış sınıflarda soba yakılmaktadır ![]() MİSYONUMUZ Okul, veli, öğretmen ve çevre işbirliği ve dayanışması içerisinde, kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle sunarak; Bilgili, becerikli, saygılı, araştırıcı, duyarlı, kendine güvenen, anında iyisini yapabilen, duygu, düşünce ve davranışlarında tutarlı, yaptığı işte bilinçli olan, çağın teknolojisinden ileri düzeyde faydalanmasını bilen ve uygulayan, aydın ve özgür düşünen, insan ilişkilerinde sevki ve hoşgörüyü esas alan, bilime inanan, kendini tüm yönleriyle geliştirebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, her zaman ben yerine biz diyebilen bireyler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Birbirini anlayan, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, öğrenmeyi temel ihtiyaç gören ve böylece teknolojiyi yakından izleyen, sürekli gelişen, çağdaş düşünce sistemine sahip eğitim kurumu olmak ![]() Güzelyurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli Okulun Telefonu: 258 581 12 69 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Güzelyurt köyü Okulun Web Adresi: http://guzelyurt20 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 459370@meb k12 tr - guzelyurt-ioo@hotmail comOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güzelyurt İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|